Data: 2001-05-09 19:14:17
Temat: Re: Kisiel - pytanie "techniczne"
Od: "busek" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Aldik" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:9das27$6d4$1@sunflower.man.poznan.pl...
> Użytkownik "Magdalena W." <z...@a...net> napisał w wiadomości
> news:3af870cf$1@news.astercity.net...
> > Zelatyny nie bede do niego pchala...
>
> Może głupio się spytam, ale czemu nie żelatyna? Bo wołowa? Właśnie wołowej
> to się ostatnio nie daje kupić i na przykład Tesco oferuje żelatynę
> wieprzową. Smak i właściwości podobne do wołowej, tylko jakoś mi tak
> wychodzi że na zgęstnienie czeka się trochę dłużej.
witam serdecznie
ponieważ zelatyna i maka ziemniaczana to jak widac po nazwie zupelnie dwa
rozne produkty i tak samo rozne sa efekty ich dzialania jak galaretka to
galaretka, jak kisiel to kisiel
pozdrawiam busek
|