Data: 2001-02-02 10:52:26
Temat: Re: Klapniety sernik
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>>
>> Podobno nie wolno otwierać piekarnika w czasie pieczenia. Nie wiem, bo
>> ja zawsze otwieram i zawsze mi klapie. Ale jutro się uprę i nie otworzę,
>> zobaczymy czy coś to pomoże ;-)
>>
>> Dorota
>Chyba otwieranie piekarnika nie ma wplywu.
>Moj byl ladny az do wyjecia z piekarnika,
>a zagladalam pare razy do niego i nawet patyczkiem sprawdzalam
>czy sie upiekl. Klapnal dopiero po wyjeciu (chyba zaszybko stygnie).
>Wytrwalosci zycze :)))
>Ania
>
moze sernik jest z rodziny sufletowych...
Krysia
mnie zawsze sernik siada ale jeszcze nigdy sie tym nie przjelam
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|