Data: 2005-02-13 20:37:50
Temat: Re: Klops
Od: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl>
> Użytkownik "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
[...]
> > Ja lubię jak się wierzch zapiecze na brązowo i już po wbiciu
patyczka
> > nie_wycieka_sok.
> >
> Nie robiłam z przepisu, tu i tam coś mi się obiło o uszy, resztę
> wykombinowałam. Teraz z klopsa cosik wycieka, pachnie smakowicie, ale
> wycieka i wycieka. Jak z mielonych, gdy się je smaży. Myślę, że trzeba
go
> piec aż przestanie wyciekać. Czyż nie?
Zadrzyj te śliczne oczka w górę i przeczytaj to co wcześniej napisałem.
:-)))
--
Pozdrawiam, Jerzy
|