Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kochani! Pomożecie??? Re: Kochani! Pomożecie???

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kochani! Pomożecie???

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!fargo.
cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Grzesio Ostrowski" <e...@N...poczta.gazeta.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kochani! Pomożecie???
Date: Fri, 24 May 2002 08:32:04 +0000 (UTC)
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 45
Message-ID: <acktq4$pe1$1@news.gazeta.pl>
References: <ackqtj$eu8$1@news.gazeta.pl> <ackt3r$a80$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 193.218.115.254
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.gazeta.pl 1022229124 26049 172.20.26.232 (24 May 2002 08:32:04 GMT)
X-Complaints-To: u...@g...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 24 May 2002 08:32:04 +0000 (UTC)
X-User: extravirgine
X-Forwarded-For: brama.proszynski.pl
X-Remote-IP: 193.218.115.254
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:109565
Ukryj nagłówki

Wkn <w...@w...pl> napisał(a):

> jeszcze czego, phi ;-)))


> A co do warzyw, to co byś powiedział na: (teraz wertuję moją ulubioną gazetę
> grillową z 97 roku)
> 1. żeberka na ostro w miodzie:
> kilo żeberka, 50 ml oleju, łyżka sosu worcester, płaska łyżka koncentratu
> pomidorowego lub mniej, łyżka miodu, 2 łyżki sosu sojowego lub ciut mniej,
> papryczka chili, ząbek śmierdziucha czyli czosnku, pieprz
> tym upaćkać mięso i odstawić na dwie godz

Biere te żeberka!
Podam je na tostach z olejem sezamowym i salsą [brzoskwinie, ananasy, chilli,
papryka czerwona, dymka, oliwa i przyprawy], co?


> 3.łosioś na wykwintnie:
Hehe - przepis git, ale za skomplikowany - nie można brać "nie swoich"
produktów.

> 4. łosioś po norwesku
Bardzo dobry przepis - ale nie mam tyle czasu - jest 4 godziny na
przygotowanie potraw.

> 5. pieczarki z bryndzą
To zrobię sobie w domu - nie dają pieczarek.....

> 6. kalarepki
To też w domu, też nie ma kalarepy.

Kochana, tak poza tym jesteś, Droga Doroto!

A co zrobić z tej jagnięciny???
Ja baraniany nie lubię mocno i nigdy jeszcze na grillu nie robiłem.
Ratunku, pomocy, co zrobić z barana???

pozdr,
nudny grzesio



--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.05 Izabela Sowula
24.05 Izabela Sowula
24.05 Grzesio Ostrowski
24.05 Izabela Sowula
24.05 AgataW
24.05 Jerzy
24.05 Grzesio Ostrowski
24.05 Grzesio Ostrowski
24.05 Krystyna Chiger
24.05 AgataW
24.05 Grzesio Ostrowski
24.05 AgataW
24.05 Jerzy
24.05 Grzesio Ostrowski
24.05 Grzesio Ostrowski
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?