Data: 2004-08-02 00:06:53
Temat: Re: Kokos.
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 2 aoűt 2004 ŕ 01:49:35, kag a écrit :
> andrzej wrote:
>> do rozcięcia brzeszczot, to co w środku sie zjada, a skorupkę np. do
>> akwarium
> a jak to wlasciwie powinno smakowac? wiem, ze smak trudno opisac,
> ale ja sprobowalem tego plynu i wyrzucilem calego orzecha, uznajac,
> ze jest popsuty. smak soku byl... hm... kwasnawy, cierpki, po prostu
> niesmaczny.
Calkiem mozliwe. Plyn z kokosow tylko z zielonych orzechow jest dobry
(chociaz bardzo intensywnego smaku nie ma), im bardziej swiezo zerwane
tym lepiej.
A propos... niepotrzebnie wyrzucales reszte, twardy miazsz
wewnatrz skorupy *doskonale* :) zastepuje wiorki kokosowe.
Ewcia
--
Niesz
|