Data: 2006-01-28 14:35:13
Temat: Re: Koncentrat - ile dobry od otwarcia?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 28 Jan 2006 15:31:36 +0100, Waćpanna lub waćpan Ewa (siostra Ani)
N., w wiadomości <news:7165212214$20060128153137@ewcia.kloups> zawarł, co
następuje:
>> I spróbuj, powinien
>> być pomidorowy :) Nie gorzki, lekko kwaśno-słodki. (ja nie rozumiem, jak
>> można nie jeść samego koncentratu, ja uwielbiam ;D)
>
> Najlepszy na pajdzie chleba posmarowanego wstepnie paslem, i lekko
> oproszony sola, mniam :)
Ja bez masła, na świeżej bułce, z dodatkiem pseudomozarelli, czyli polskiego
sera z paczuszki, z solanki.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Chcesz zrobić w życiu coś wielkiego? Umyj słonia.
|