« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb. pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Piotrek" <e...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Koncentrat - ile dobry od otwarcia? Date: 28 Jan 2006 17:11:40 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 11 Message-ID: <6...@n...onet.pl> References: <fi0c40iok61f$.dlg@czarodziejka.net> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1138464700 24133 213.180.130.18 (28 Jan 2006 16:11:40 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 28 Jan 2006 16:11:40 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.17.159.226, 192.168.243.174 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:259015 Ukryj nagłówki > Koncentrat otwarty stoi u mnie bardzo często i długo w lodówce. Jeśli |
Zobacz także