Data: 2002-03-27 12:58:57
Temat: Re: Konserwcja panelo podłogowych
Od: "Asia" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Obawiam się, że takiego środka nie ma, a przynajmnie ja o takim
nie
> słyszałem.
A ja właśnie słyszałam o jakimś mleczku, które prawdopodobnie zapełnia
ewenwtulane drobne szczeliny.
> Jeśli chciałaś mieć na podłodze coś co ładnie wygląda i
> jednocześnie jest odporne na wodę, to trzeba było położyć PCV - wybór
> ogromny.
Niestety, ale mnie PCV w ogóle się nie podoba. W moim przypadku nawet jest
nie specjalnie wskazane, gdyż mam kuchnię połączoną z jadalnią i pokojem
gościnnym.
> Jeśli zaś chodzi Ci o zabezpieczenie przed przypadkowymi bryźnięciami
wody,
> takimi "od mycia naczyń" - to nie masz się czym przejmować.
Właśnie o takie przypadkowe bryźnięcia mi chodziło.
Dzięki za uspokojenie i dalsze wyjaśnienia.
Po prostu dmucham na zimne, bo trochę mnie te remonty i praca kosztowały i
nie chciałabym za jakiś czas zrywać podłóg.
Pozdrawiam
Asia
|