Data: 2016-06-06 13:42:09
Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>
>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>
> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
:-))))
Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
"bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
|