Data: 2016-06-06 14:03:09
Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>
>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>
>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>
> :-))))
> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>
> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>
> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji jest
groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy, jak
poczyta o PRZEGRZANYM białku.
|