Data: 2001-11-07 10:20:27
Temat: Re: Kotleciki z jajek gotowanych
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> > warto dodac trochę żółtego starego sera, zaostrza smak. Dobre z sałatką
>z
>> > kapusty pekińskiej i innych warzyw w sosie majonezowym.
>>
>> Dzieciakom to raczej bez sera jeśli mają same jeść, albo ser starty do
>masy,
>> a nie kawałek zawinięty w ciasto jajeczne, bo taki duży ciągnący kawałek
>> sera nie będzie się im dawał oddzielić do wsadzenia do buzi... (to tak z
>> technicznego punktu widzenia obsługi dzieci w wieku 2 i 4 latka ;-) )
>> --
>hihih, teraz widzę co głupiego napisałam, cha cha, miało byc startego
>sera!!! do masy oczywiście, ale mi wyszło, jakbym chciała dzieci potruć
>starym serem.
>Dzięki za czujność Joasiu :-))
>
>Wkn
>
to sie nazywa oszczedne gotowanie! A czy aby ten ser nie
wyciagniety z pulapki na myszy??hehehe
u nas taki ser je pies. z apetyetm. o skutki ubocznenie nalezy
pytac, bo w tracie ich trwania nie nalezy zapalac zapalek...
Krysia, ja tam serow nie dyskryminuje, tylko odcinam po kawalku
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|