Data: 2005-04-29 09:21:13
Temat: Re: Kożuch
Od: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MJ" <kocityno.usuńtšnazwę@kki.net.pl> napisał w wiadomości
news:d4srfh$mcf$1@news.dialog.net.pl...
> Nie znalazłem grupy o zdrowiu, żywności i herbacie toteż może ktoś na
tej
> grupie mi pomoże. Po zaparzeniu herbaty w szklance na powierzchni wody
> tworzy się czarno- brązowy kożuch czegoś i po zebraniu tego łyżeczką
widać
> na niej ciemno-brązową warstewkę. Czym jest ten kożuch i co zrobić,
żeby on
> nie powstawał? Odpowiedzi typu, nie zaparzać herbaty i pić samą wodę
lub pić
> piwo, kawę, soki, dolać kwasu solnego itp. niemile widziane.
Przejdź na pl.rec.kuchnia
--
Pozdrawiam, Jerzy
|