Data: 2004-08-11 08:57:44
Temat: Re: Krokiety - mieso mielone, szczypiorek, sos sojowy
Od: sushi <sushi@bezspamu_gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2004-08-11 08:42, Osobnik znany jako AnnaM nabazgrał:
Dziękuję za odpowiedzi, zrobiłem "na oko" - trochę więcej pieczarek niż
mięsa (tzn. wizualnie przed obrubką termiczną było ich trochę więcej),
na pół kilograma mięsa dałem 3 ząbki czosnku, sos sojowy wedle uznania i
na końcu szczypiorek - tak żeby był widoczny i wyczuwalny, umnie poszedł
prawie cały pęczek - ze szczypiorkiem pobulgotałem tylko chwilke żeby
puscił swój zapaszek, a i jedna uwaga - mi wyszło za słone - chyba
niepotrzebnie doprawiałem mięso wegetą - sam sos sojowy byłby
dostatecznie słony.
pozdrawiam
|