Data: 2006-07-21 19:15:58
Temat: Re: Królik
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-ED8A09.20144521072006@news.gazeta.pl...
> In article <e9qpi4$hk$1@news.onet.pl>,
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote:
>
>>
>> Z przodka: pasztet.
>>
>> Weż jakiś porządny przepis, to mięso delikatne, luksusowe i drogie.
>
>
> Królik? chyba coś Ci się pomyliło.
Delikatne jest dobrze przyrządzone. Może masz złego kucharza.
Drogie - w sklepie żądają paskarskich cen. Inna sprawa króliczek na wsi, z
własnego chowu, a inna w miescie.
DJD
|