Data: 2006-07-21 19:15:35
Temat: Re: Królik
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
news:e9r8v2$ds8$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-ED8A09.20144521072006@news.gazeta.pl...
>> In article <e9qpi4$hk$1@news.onet.pl>,
>> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote:
>>
>>>
>>> Z przodka: pasztet.
>>>
>>> Weż jakiś porządny przepis, to mięso delikatne, luksusowe i drogie.
>>
>>
>> Królik? chyba coś Ci się pomyliło.
>
> Delikatne jest dobrze przyrządzone. Może masz złego kucharza.
>
> Drogie - w sklepie żądają paskarskich cen. Inna sprawa króliczek na wsi, z
> własnego chowu, a inna w miescie.
A jeszcze lepszy dziki królik...
|