Data: 2003-12-01 13:18:57
Temat: Re: Krowki metoda domowa - pytanie o P
Od: BasiaBjk <b...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Agata Solon napisał:
> Strasznie mi sie podoba Twoj przepis, rozkosznie konserwatywny jest. Tylko
> jedno pytanie - czy krowki wychodza bardzo ciagnace i mordoklejkowate?
> Wolala bym raczej zmierzajace w kierunku kruchych.
Jeśli wolisz kruche, trzeba pogotować ciut dłużej, z rzadszej masy
(czyli gotowanej krócej) będą ciągnące się. Jednak czasu gotowania nie
jestem w stanie podać, kwestia wprawy. Najbardziej lubię z lekko
ciagnącym się wnętrzem, a w nim ośrodki kulkowatej kruchości :)
Tak, masz rację, w kuchni jestem straszliwie konserwatywna, żadnych
margaryn, "zapachów z butelki", erzaców, KFC i innej popkultury ;)
__
pa, BasiaBjk
|