Data: 2003-10-15 18:01:46
Temat: Re: Kruche ciasto na tarty, inne na ciastka lub mazurki
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Magdalena Bassett napisał:
> Tak, jest to dziwne, ale jak sie te ugotowane na twardo zoltka rozmiesza
> widelcem, ladnie sie rozpadna. Przez sito oczywiscie bedzie latwiej, ale
> mi zal tego, co na tym sicie zostaje, wiec drobie widelcem. Mozna tez
> uzyc surowych zoltek, ale to ciasto nie bedzie tak kruche, jak z
> gotowanymi.
>
> MB
bosh, glupia i slepa JA
jakos mi umknelo ze te jajka sa ugotowane, ja myslalam ze Ty z surowych
zoltek takie czary dzialasz ;)
dzieki za rady :)
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
|