Data: 2002-11-17 12:37:14
Temat: Re: Kuchnia japonska - czesc 1
Od: "JurekA" <j...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "W. Stempniewicz" <w...@t...de> napisał w
wiadomości news:ar7ugb$ofl$01$1@news.t-online.com
/ciach/
z checia poslucham o japonskiej kuchni, troche jej probowalem za granica
i mi smakowalo.
Ale chcialbym sie zapytac, dlaczego japonskie knajpki sa w Europie
drogie a w Kanadzie i USA wiele z nich funkcjonuje jako fast foody?.
Czemu tak sie nie da w Europie, albo dokladniej - w Polsce?
Przechodzilem sie niedawno po naszej stolicy i widze ze mamy pelen wysyp
zarcia arabskiego i wietnamskiego/chinskiego. A japonskiego dalej malo i
drogo.
--
Pozdrawiam,
JurekA
e-mail: j...@o...pl | j...@o...nl
http://gone
|