Data: 2002-07-22 17:53:03
Temat: Re: Kurki
Od: n...@y...com (Ewa, siostra Ani)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 22 Jul 2002 18:28:02 +0200, "almadka"
<a...@W...TO.wp.pl> wrote:
>Mam dwa kilo kurek. Chcialam czesc zamrozic. W archiwum dowiedzialam sie, ze
>nalezy je oczyscic na sucho i zamrozic. Moja kolezanka, fanka
>grzybow,powiedziala mi jednak, ze kurki maja bardzo duzo wody i najpierw
>powinno sie je troche odparowac na suchej teflonowej patelni przed
>zamrozeniem. Zdziwilam sie, bo nigdy nie slyszalam o takim sposobie. Dla
>pewnosci chcialam sie was poradzic. Jak zamrozic te kurki?
>
Zawsze dusze kurki, na ostrym ogniu, na teflonie, pod przykryciem.
Potem dopiero je gotuje.
Ewcia
Paryzewo, 15e arr.
---
Niesz !
~ ~ ~
~ ~
~
~ ~
|