Data: 2013-03-13 14:55:19
Temat: Re: Kuzu vel kudzu.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 13 Mar 2013 07:57:55 +0100, Zansibar napisał(a):
> W dniu 2013-03-12 10:52, Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 12 Mar 2013 09:27:18 +0100, Bezznaczenia napisał(a):
>>
>>> W dniu 2013-03-11 23:02, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Mon, 11 Mar 2013 20:53:34 +0100, Bezznaczenia napisał(a):
>>>>
>>>>> W dniu 2013-03-11 19:02, Ikselka pisze:
>>>>>> Skrobia takowa, podobno zdrowa.
>>>>>> Ktoś ozdrowiał? stosował?
>>>>>>
>>>>>> :-)
>>>>>>
>>>>> Kudzu to loader linux'owy dosyc znany.
>>>>>
>>>>> A skrobia jak skrobia bez roznicy z czego jest zalety ma te same.
>>>>
>>>> Jesli jest wysokooczyszczona, to tak. Ale...
>>>> http://www.krystynanosal.pl/?art=34
>>>>
>>>
>>> Przeczytaj opis z tego linku co podalas ze zrozumieniem.
>>> Ciezko to zrozumiec bo to stek bZdur, jak ma odkwaszac jak sam zawiera
>>> skrobie czyli weglowodany ?
>>
>> No popatrz, białka też zakwaszają, a poleca się spirulinę.
>>
> Taki przytyk od czapy, bo spirulina to przecież sprasowane algi - mało
> białka,
Preparat o nazwie "Spirulina" zawiera go 60 %.
> dużo węglowodanów i chlorofilu.
> Więc chyba jakaś pomyłka ;-)
> Swoją drogą, zdajesz sobie sprawę, że białka są nie tylko kwaśne, ale
> mogą być też zasadowe? Wszechobecne histony są bardzo zasadowe.
Tak, wącham, próbuję i od razu wiem, co podać, a co nie :->
--
XL
|