Data: 2005-02-13 16:12:14
Temat: Re: Lasagne - jak przełożyć na talerz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 13 Feb 2005 16:52:37 +0100, "killim"
<k...@w...buziaczek.pl> wrote:
>Witam,
>mam taki problem, otó? lasagne zawsze robie w wysokich, aluminiowych
>jednorazowych foremkach, takich mniej wiecej na jedn? osob?. No i chcac nie
>chcac jem tez z tych foremek. Nie chce ich przek?ada? ?eby mi si? to
>wszystko nie porozwala?o po drodze. Znacie mo?e jaki? sprytny sposób ?eby
>prze?ozy? danie na talerz, i ?eby wygl?da?o nadal w miar? apetycznie? Jak Wy
>podajecie lasagne?
>
>pozdrawiam
>killim
>
Pokroic w naczyniu w kratke/kostke/kwadraty/prostokaty, wziac
taka lopatke patelniana - szeroka ona i tym nakladac stoswnej
wielkosci porcje. Ja mam tez taka jakby trojkatna plaska duuuza
lyzke z IKEI - tez dobra do tego
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|