Data: 2005-02-13 15:59:58
Temat: Re: Lasagne - jak przełożyć na talerz
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 13 Feb 2005 16:52:37 +0100, Waćpanna lub Waćpan *killim*, w
wiadomości news:<news:cunt8n$jis$1@news.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Witam,
> mam taki problem, otóż lasagne zawsze robie w wysokich, aluminiowych
> jednorazowych foremkach, takich mniej wiecej na jedną osobę. No i chcac nie
> chcac jem tez z tych foremek. Nie chce ich przekładać żeby mi się to
> wszystko nie porozwalało po drodze. Znacie może jakiś sprytny sposób żeby
> przełozyć danie na talerz, i żeby wyglądało nadal w miarę apetycznie? Jak Wy
> podajecie lasagne?
wykrawam kawałki z dużego naczynia żaroodpornego i jakoś się trzyma :)
a jak masz pojedyncze aluminiowe, jednorazowe foremki, to po prostu możę
"obedrzyj lasagne ze skórki"? :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|