Data: 2003-07-23 16:59:15
Temat: Re: Leczo - pytania dwa
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Juliusz <j...@g...pl> wrote:
> Podsmażyć trzeba papryke pokrojona w paski oraz cebulke i pomidory
> kabaczków oraz cuki staraj dawać się jak najmniej (ja nie daje wcale ,ale
> niektórzy dają z oszczędności)
> Prawdziwe leczo nienawidzi kie"basy jego podstawą są wysokiej jakości
> pokrojone w grube plasterki parówki opiecozne na smalcu i dodane do
> posmażonych warzyw ,to razem trzeba dośyć d"ugo dusić az wytworzy się sos .
Boze daj mi cierpliwosc. Ile razy moge jeszcze tu pisac, ze leczo
skalda sie z papryki, pomidorow i cebuli duszaonych na smalcu? Nigdy
nie jest jego skaldnikiem cukinia (przywedrowal tu facuskiej
ratatouille) a kielbasa owszem, moze byc dodatkiem.
Korzystajcie z googla i przegladnijcie srchiwum gruyp zanim o cos
zapytacie, a zwlaszcza, zanim sie wypowiecie na jakis temat.
Wladyslaw
|