Data: 2006-02-24 13:40:13
Temat: Re: Lin i szczupak
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek W."
<U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> napisał w
wiadomości news:dtn20n$28o$1@news.lublin.pl...
>
> Użytkownik "Kinga 'Słowotok'" <k...@b...gazeta.pl> napisał
w
> wiadomości news:dtn0ei$8qj$1@inews.gazeta.pl...
> > Przywiozą jutro świeżego lina i być może świeżego szczupaka (jak będzie
> > mały, bo takie standardowe to ważą 4-5 kg i nie wiem, co z nimi miałabym
> > zrobić).
> > Nigdy nie jadłam tych ryb i mam pytania 2:
> > - jak najlepiej je przyrządzić?
> > - i czy przyrządzone potrawy z rybami można mrozić, czy lepiej pokroić
> > takiego szczupaka na części, zamrozić i potem rozmrażać?
> > Ryby będą już wypatroszone.
> >
Tu na lina przepis:
http://www.mojegotowanie.pl/mg2/index.jsp?place=Lead
07&news_cat_id=76&news_id=113&layout=1&page=text
Marek
|