« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!lublin.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!nius y.onet.pl From: <i...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Liscie chrzanu Date: 24 Apr 2001 09:59:18 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 16 Message-ID: <0...@n...onet.pl> References: <3...@w...net> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 988099158 1198 192.168.240.245 (24 Apr 2001 07:59:18 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 24 Apr 2001 07:59:18 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 194.223.138.11, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0; FIL IE 5.01 SP1 PROD 1.1.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:50154 Ukryj nagłówki u mnie w domu uzywa sie lisci chrzanu jako dodatku do kiszenia ogorkow, sa |
Zobacz także