Data: 2013-07-06 11:10:41
Temat: Re: Lubicie sushi?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 06 Jul 2013 09:42:09 +0200, Trybun napisał(a):
> W dniu 2013-06-26 16:26, Ikselka pisze:
>>
>> Widziałam je w wątróbkach dorszowych i na ich powierzchni zaraz pod tą
>> błonką, niektóre częściowo na zewnątrz, a częściowo wewnątrz. Wątróbki
>> dorszowe chciałam jak ostatnio zapasteryzować z przyprawami we własnym
>> sosie - są pyszne. No ale nie tym razem i już chyba więcej nigdy. Tuszki
>> także poszły do kosza, no bo czy ja wiem, moze w mięsie też to jest albo i
>> co inszego jeszcze oprócz, więc wolę nie ryzykować :-(((
>
> Prawdę mówiąc to nigdy nie zwracałem na to uwagi.. Widziałem kiedyś coś
> takiego, ale w wątrobie owcy. No myślę że za sprawą Twojego posta na
> dłuższy czas pozegnam sie ze smakiem dorsza... :-(
Bez przesady, KAŻDA ryba moze to mieć, mam jednak nadzieję że ogranicza się
tylko do wątroby i wnętrzności... Spytam weta mojego chyba.
--
XL
"Szczęście jest jak motyl, ścigaj je, a umknie ci. Usiądź spokojnie, a
spłynie na twoje barki." A. de Mello.
|