Data: 2009-11-11 01:30:37
Temat: Re: MARGARYNA
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"lemonka" <...@a...com> wrote in message news:hdcpfo$o79$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "bodie kotas" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:hcflh3$j1g$3@inews.gazeta.pl...
> > On 2009-10-30 18:02:54 +0100, XL <i...@g...pl> said:
> >
> > > Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisa3(a):
> > >
> > >> Której margaryny u?ywacie, co warto kupia?
> > >> (na chleb, nie do pieczenia/sma?enia).
> > >
> > > ?adnej!
> >
> > przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
> > majonezem; na smary utwardzane szlaban
> >
> Proponuję wypróbowanie smarowania keczupem lub - jeszcze lepiej -
> przecierem pomidorowym lub jego koncentratem. Smak i witaminy.
Oliwa lub smalec
|