Data: 2002-03-08 11:28:56
Temat: Re: MINUSY DO
Od: "chaciur" <g...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik AnieszkaP <g...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a6a6ej$s8e$...@n...tpi.pl...
>
> > > Co to znaczy wysokoweglowodanowa (procentowo)?
> >
> > ok 60% (nie licze niestety to tylko taki strzal)
>
> A dlaczego nazywasz ja wysokoweglowodanowa? 60% to przeciez "norma" zalecana
> przez specjalistow.
Ok. Nieprecyzyjne to bylo.
Wysokoweglowodanowa to ona jest dla
optymalnych, no istne zabojstwo.
> Chaciur przeciez ja sie nie pytalam jakie Ty jesz:). Przyczepilam sie do
> zdania ze "weglowodany nie powoduja wzrostu cholesterolu", ktore samo w
> sobie prawdziwe nie jest.
Zgoda. Czyli: weglowodany w formie, w jakiej
najczesciej wystepuja w roslinach jadalnych,
nie poddanych procesom oczyszczajacym z tego
strasznego blonnika ;)
pozdrawiam Chaciur
ale mnie cwiczysz, ale ok, tak trzymac :)
|