Data: 2002-12-13 08:09:48
Temat: Re: MM-sernik
Od: "Hafsa" <h...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Bartek" <n...@p...fm> napisał w wiadomości
news:ata5g0$svo$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik misiczka <m...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:a...@m...pl...
> >
> > Użytkownik "Hafsa" <h...@g...pl> napisał w wiadomości
> > news:ata0rg$3ot$1@news.gazeta.pl...
> >
> > > Uwazasz,ze ten przepis jest Monti?A polaczenie tluszczu ,bialka i
> > > cukru?Hmmm,ja nie sprobuje.Sama szukalam przepisu ,ale raczej na
sernik
> na
> > > zimno,bez tluszczu,nie udal mi sie.Pozdrawiam Hafsa
> >
> > To daj słodzik zamiast cukru.
> >
> Slodziki sa nie trwale w wysokich temperaturach, nie nadaja sie do
> pieczenia.... A jedynie do posypywania gotowych potraw - jak cukier
puder...
> To juz predzej ta fruktoza :))
> Nikoosia
>
No i wrocilismy do punktu wyjscia.
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|