Data: 2002-12-12 14:12:30
Temat: Re: MM-sernik
Od: "Bartek" <n...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik misiczka <m...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:a...@m...pl...
>
> Użytkownik "Hafsa" <h...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:ata0rg$3ot$1@news.gazeta.pl...
>
> > Uwazasz,ze ten przepis jest Monti?A polaczenie tluszczu ,bialka i
> > cukru?Hmmm,ja nie sprobuje.Sama szukalam przepisu ,ale raczej na sernik
na
> > zimno,bez tluszczu,nie udal mi sie.Pozdrawiam Hafsa
>
> To daj słodzik zamiast cukru.
>
Slodziki sa nie trwale w wysokich temperaturach, nie nadaja sie do
pieczenia.... A jedynie do posypywania gotowych potraw - jak cukier puder...
To juz predzej ta fruktoza :))
Nikoosia
|