Data: 2006-11-15 11:48:54
Temat: Re: [Makaron] Co zamiast Malmy?
Od: clafoutis <c...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
nie wchodż na ścieżkę losa i innych poprawiaczy to droga donikąd.
pogadajmy o jedzeniu.
wpadłem na chwilke na twoją strone. poczytałem troszkę. mam uwagi dot.
sernika. usprawnie ci pracę przyniose trochę oszczędnosci w energii. jak
miksujesz herbatniki możesz do tego dodać zimne masło malakser sobei z
tym porazdi. ja dodaję orzechy laskowe zajebista sprawa. a co do
miksowania bpiany nie zgodze sie z tobą niksowanie rozbija bańki
powietrza któresą odpowiedzialne za wyrosnięcie sernika. wprowadzanie
łyżką daje lepszy efekt. dla mnie to też rzecz gustu nie lubię typowego
polskiego sernika takiego ciężkiego wole l;żejsze.
piotr
|