| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!uw.edu .pl!not-for-mail From: Michal Jankowski <m...@f...edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: [Makaron] Co zamiast Malmy? Date: Sun, 19 Nov 2006 19:46:02 +0100 Organization: Warsaw University, Physics Department Lines: 3 Message-ID: <2...@c...fuw.edu.pl> References: <ejdgs4$2c8$1@inews.gazeta.pl> <ejhimr$k3r$1@nemesis.news.tpi.pl> <ejq8ec$clo$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ccfs1.fuw.edu.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 1163961964 22590 193.0.81.21 (19 Nov 2006 18:46:04 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 19 Nov 2006 18:46:04 GMT User-Agent: Gnus/5.1002 (Gnus v5.10.2) Emacs/21.3 (usg-unix-v) Cancel-Lock: sha1:kBQMnuW1RcDI/15YvtHirSPta0E= Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283339 Ukryj nagłówki Jako zamiennik Malmy niektórzy polecają Arrighi, | |
Zobacz także