Data: 2006-03-16 10:49:33
Temat: Re: Makaron domowy - jak przechowywać?
Od: "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Dnia 16-03-2006 o 06:44:15 bazyli4 <b...@p...onet.pl> napisał:
> Robię makaron, zostawiam na stolnicy, nawet niezbyt często przewracając,
> oprószony mąką i potem stoi w kuchni w kamionkowym, niczym nie
> przykrytym naczyniu. Nie bój się, może i kilka miesięcy... to miejsce
> nie musi być nawet chłodne...
OK, czuję się przekonany :-)
A kolor makaronu - stawiam na nienajlepsze jajka, muszę znaleźć
lepszego dostawcę.
Przepraszam, nie odpowiadam wszystkim z osobna - moja Opera robi
jakieś numery - podwójne posty itd.
--
Zdrówka - Wojtek H.
|