Data: 2006-03-16 12:51:41
Temat: Re: Makaron domowy - jak przechowywać?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 16 Mar 2006 11:49:33 +0100, "Wojtek H."
<s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
>Witam!
>
>Dnia 16-03-2006 o 06:44:15 bazyli4 <b...@p...onet.pl> napisał:
>
>> Robię makaron, zostawiam na stolnicy, nawet niezbyt często przewracając,
>> oprószony mąką i potem stoi w kuchni w kamionkowym, niczym nie
>> przykrytym naczyniu. Nie bój się, może i kilka miesięcy... to miejsce
>> nie musi być nawet chłodne...
>
>OK, czuję się przekonany :-)
>A kolor makaronu - stawiam na nienajlepsze jajka, muszę znaleźć
>lepszego dostawcę.
>Przepraszam, nie odpowiadam wszystkim z osobna - moja Opera robi
>jakieś numery - podwójne posty itd.
Nic sie nie martw, mozna odpowiedziec hurtem...potem jeszcze pare
osob dopisze i znowu odpiszesz hurtem i jeszcze ze trzy razy :)))
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|