Data: 2001-01-24 18:57:14
Temat: Re: Makarony
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik krisklos <k...@m...dmp.corp> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:94h6pe$6d6$...@s...man.lublin.pl...
>
> > Zgadzam sie w 100%. Lubelski jest albo 'jeszcze surowy' albo 'juz
> > rozgotowany' - o ugotowaniu 'al dente' mowy nie ma.
>
> Nie zdiwilbym sie gdyby wiele zalezalo od wody. Makaron lubelski gotowany
w
> Lublinie jest najlepsiejszy, pozostale dlugo sa surowe, a w chwile pozniej
> juz surowe
>
a ja kupuje makaron w plusie taki wloski, jest spagetti i swiderki za jakies
1,50 a smak jest rewelaja!!! i sie nie rozgotowuje na papke zadna tylko
jest super elastyczno twardawy! jest porpostu miodzio! przebija wszystkie
malmy i lubliny na leb!
polecam:)
--
pozdry Monika
|