Data: 2003-12-08 09:51:20
Temat: Re: Maklowicz - dzisiaj
Od: "Renia" <r...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dziękuję Ci za odpowiedź :)
Trochę się pospieszyłam z tym pytaniem.
Poszukałm w archiwum i znalazłam super przepis na strudel wiedeński.
Autor posta: Waldemar Krzok Data: 2002-09-24 10:11:37
Znalazłam tam link do niemieckojęzycznej strony:
http://www.best-of-austria.com/kochen/apfelst/
Na tej stronie wszystko jest opisane tekstem i zdjęciami.
Na razie spróbuję zrobić na słodko (może w sobotę).
Jeżeli coś z tego wyjdzie, to poeksperymentuję z mięsem.
Napiszę czy się udało :)
Renia
Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:br1c64$lc2$1@inews.gazeta.pl...
> ====
> "2,5 godziny (Makłowicz), 2 godziny (Tatarka) w 180-200C (Makłowicz)".
> Jak upieczesz to napisz jak wyszło, bo Makłowicz, próbując, miał nietęgą
> minę.
>
> waldek
> ====
>
>
|