Data: 2002-07-14 11:25:56
Temat: Re: Małże
Od: "xXx" <b...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Małże dobrze jest potrzymac troche w wyciśniętym czosnku, jakąś godzinkę, a
potem króciutko na patelni obsmażyć, bo będą "gumowe" jak przesadzisz :)
Winko białe, półwytrawne polecam :)
Na zdrowie :)
Użytkownik "Maciej Muran" <t...@m...pl> napisał w wiadomości
news:7UUX8.234419$IR.4575502@news.chello.at...
> Po raz pierwszy ;-) witam i od razu pytam.
> Zastanawiam się nad małżami w sosie własnym wrzuconymi w rozgrzane na
> patelni masło. Wiem, że trzeba jeszcze czosnek dodać tylko nie wiem
> jak, żeby się coś nie popsuło. Potem to już pewnie tylko bułeczka z
> masłem, troszkę cytryny i można wcinać? :)
> Może ktoś ma podobny przepis i zechce się nim podzielić?
> Aha! No i jakieś winko by się przydało tylko nie wiem jakie podaje się
> do takich wynalazków :)
> --
> M.M.
> ..oby bóg biomechaników przyjął cię do swego nieba...
|