Data: 2001-06-28 18:20:52
Temat: Re: Małże w sosie prowansalskim
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Dana <d...@n...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, June 28, 2001 12:22 PM
Subject: Re: Małże w sosie prowansalskim
> Probowalam tez drylowac PORZECZKI, bo znalazlam fajny przepis, ale dalam
> sobie spokoj - kobiety na poczatku XX wieku musialy miec mnostwo czasu,
> cierpliwosci, samozaparcia i nie wiem jakich jeszcze motywacji, zeby
> drylowac porzeczki czerwone lub biale i robic z nich konfitury.
> DanaB
> http://www.kuchnia.com.pl
> Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
Dana, to z takich porzeczek po wydrylowaniu cos w ogole zostaje ???
Herbatka
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|