Data: 2013-02-27 18:20:11
Temat: Re: Mandoliny Börner
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
TomekD wrote:
> Zapytam jeszcze o to jakie na mandolinach Börner są 'piętki' ?
> Z tego na przykład filmu:
> http://www.youtube.com/watch?v=jQGsKvZH50s
> wydaje się wynikać że daje się zszatkować z prawie do końca - prawda to
> czy fałsz ?
To zależy. Ogórka w każdej postaci potrafię poszatkować bezresztkowo, bez
chwytaka. Cebula jest twardsza, ale jak się nabierze wprawy, i nie masz na
celu uzyskania idealnej kostki, też poszatkujesz niemal do końca. Twarde
warzywa ciężej i łatwiej przy tym o szatkowanie paluszków (ale dobrze się
goją;-)).
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|