| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: "Czeslaw Klott" <c...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Masa do biszkoptu się zwarzyla - POMOCY! Date: 26 Nov 2004 22:03:39 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 16 Message-ID: <5...@n...onet.pl> References: <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1101503019 6596 213.180.130.18 (26 Nov 2004 21:03:39 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 26 Nov 2004 21:03:39 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 81.219.100.101, 192.168.243.41 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.6) Gecko/20040113 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:223023 Ukryj nagłówki > Jak w temacie . 3,5 kostki masła,(60 dkg cukru +9 jaj) na ciepło i wystygło, | |
Zobacz także