Data: 2005-07-08 21:41:50
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Od: "zirhan" <z...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:damf84$ieb$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik " nowa16" <n...@W...gazeta.pl> napisał w wiadomości
> news:dambb5$4rq$1@inews.gazeta.pl...
>> Ja preferuję maślankę naturalną Milko i kefir Milko? Czy ktoś z Was pił
>> maślanę wiśniową Robico?
>
> Maślanka Rolmlecz, jako jedyna ma maślankę w składzie (z oglądanych przeze
> mnie) i chyba tylko mleko jeszcze, bez żadnych mączek, stabilizatorów i
> innych cudów. Smaczna bardzo,
> Pozdrawiam, Agata
>
Mi najbardziej smakuje kefir Robico, ma naprawdę smak dawnego kefiru i też
jest bez dodatków. Można nawet powiedzieć, że ma smak "pikantny". Tylko jest
jeden warunek. Nie może być zbyt świeży bo przypomina mleko. Musi postać
troszkę w normalnej temperaturze (nie na słońcu) a potem schłodzić go w
lodówce. Będzie wtedy gęsty i smaczny.
Ponadto (dla mnie zaleta) zakręcane butelki 400 ml.
Zirhan
|