Data: 2005-07-11 17:40:41
Temat: Re: Maślanki i Kefiry - Wasze typy
Od: "Jagna " <b...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
nowa16 <n...@N...gazeta.pl> napisał(a):
> Ewusek <e...@n...o2.pl> napisał(a):
>
> > dla mnie Robico jest za bardzo "gazowany"
> > preferuje Campine i Milko
> >
> > Pozdrawiam,
> > Ewa
>
> Zgadzam się, spróbowałam Robico, bo lubię wiśniowy smak, ale niestety nie
> zasmakował mi ("gazowany" to dobre określenie
Gaz i alkohol są produktami ubocznymi fermentacji kefirowej. Kefir dobry i
naturalnie robioby może mieć nawet do 0,3% alkoholu w sobie. Czyli robiko ma
najbardziej naturalny smak z kefirów. :)
AgaL pijąca litry robikowego kefiru.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|