Data: 2001-04-19 08:47:46
Temat: Re: Miesko pieczone
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Najpierw zmiazdzyc caly czosnek i trzec z sola, potem ponacinac caly boczek
>i w kazdy zakamarek , gdzie sie da wcisnac czosnek, wetrzec w caly boczek
>ajk najwiecej czosnku, a nastepnie zrobic to samo z majerankiem ale juz bez
>wciskania w naciecia, po prostu wetrzec po wierzchu duzo majeranku. Zawinac
<ciachniete ad hoc>
>lubi i nie boi sie cholesterolu to tez zjec z chlebkiem i sola. Mam nadzieje
>ze niczego nie pomylilam i ze wyjdze. Smacznego.
>pozdrawiam
>Daga
>
o rany! Ide do sklepu po niezbedne rzeczy (tzn boczek, czosnek u
mnie istnieje wrecz w nadmiarze).
Taki smalczyk to jeden z niewielu tluszczow, ktore KOCHAM!!
Dzieki
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|