| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Jagna " <b...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Mieso wołowe -co zrobić żeby nie ciemniało??? Date: Thu, 24 Mar 2005 16:19:47 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 13 Message-ID: <d1upb2$kv8$1@inews.gazeta.pl> References: <d1rr3t$ppn$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pc-61.chomiczowka.waw.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1111681187 21480 172.20.26.241 (24 Mar 2005 16:19:47 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 24 Mar 2005 16:19:47 +0000 (UTC) X-User: brzuzia X-Forwarded-For: 172.20.6.164 X-Remote-IP: pc-61.chomiczowka.waw.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235825 Ukryj nagłówki Zbyszek <z...@p...fm> napisał(a): | |
Zobacz także