Data: 2000-10-23 14:32:25
Temat: Re: Mieso z rosolu
Od: w...@p...onet.pl (onet)
Pokaż wszystkie nagłówki
wiem ze sobie kpiles bo gdyby mialo byc inaczej to serdecznie przepraszam i
chetnie wyjasnie. Witeqq
----- Original Message -----
From: "Popi" <f...@k...net.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, October 22, 2000 10:52 PM
Subject: Re: Mieso z rosolu
> No wiesz, czasem jest tak np. jak z ta przekleta matma (w szkole lub na
> uczelni) , wiesz jak sie robi calki a nie umiesz ulamkow. Nie kazdy zna
sie
> na kuchni tak jak Ty !
>
> pozdr
>
> Popi
>
> Użytkownik "onet" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:000901c03c34$c4fdb0a0$d1df4cd5@adam...
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Popi" <f...@k...net.pl>
> > To: <p...@n...pl>
> > Sent: Sunday, October 22, 2000 10:25 AM
> > Subject: Re: Mieso z rosolu
> >
> >
> > > > golabki, pierogi z mieskiem, sztuka miesa z sosem chrzanowym
> > >
> > > o co chodzi z ta "sztuka miesa z sosem chrzanowym", o jaka sztuke
> chodzi?
> > i
> > > co z tym sosem
> > >
> > > Popi
> > >
> > > niewiarygodne pytasz sie o podstawy kulinarne
> > to tak jakbys grajac w brydza pytal co to jest pik
> > witeqq
> > >
> > >
> >
> >
> > --
> > Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> > http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|