Data: 2003-11-17 17:59:08
Temat: Re: Mikrofalówka
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Macius The Great" <Maciej.Krych(usun to )@telekomunikacja.pl>
napisał w wiadomości news:bpaubq$sks$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
> To moze byc cos.. filet z mintaja ? czy rybka sie nie wysuszy ? ile piec i
> na jakiej mocy ?
> Moze toche pomoczyc rybke w czys bo w mikrofali to ona chyba smaku od
zółek
> nie załapie.
Przykryć folią, ale tak, żeby folia nie leżała na serze - znaczy, nie można
tego robić na płaskim talerzy, ale na głębokim już tak.
Jeśli ryba jest rozmrożona, to jeśli się ser dobrze bulgocze, to ryba też
będzie ugotowana...
Na takiego fileta 200 g dałabym z 5 minut na 900 W... Ale ja to zawsze robię
na wyczucie - czasem dochodzę do wniosku, że jeszcze mu 30 s brakuje...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|