Data: 2003-04-07 07:46:57
Temat: Re: Mrozone jagody do pierogow
Od: "Bożena Kyc" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jeżeli do pierogów... to ja robię tak:
zamrożone na kość mieszam z cukrem (na pół litra jagód 3 łyżeczki cukru) i
wsypuję do "kieszonki" zrobionej z 2 kółek ciasta na pierogi.
Za takim daniem szaleją moje dzieci nazywając je pierogami z kulkami albo (z
racji nietypowego kształtu) latającymi spodeczkami :-)
Pozdrawiam
Bożena
Użytkownik "dorka" <d...@i...pl> napisał w wiadomości
news:b6jme8$2onc$1@foka.acn.pl...
> Witajcie!
> Zablakaly mi sie jagody w zamrazalniku, mam zamiar zamknac je w ciescie.
Jak
> przez to przebrnac? Maka( monkom) posypac, cukrem? Nie rozciapciaja sie,
jak
> myslicie?
>
> Pozdrawiam
> Dorota
>
>
|