Data: 2007-09-17 10:15:06
Temat: Re: Mrożone obiady
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. napisal(a):
>> Kapusta z grochem, leczo, kluski slaskie, sosy (wolowinowy, itd).
>> Generalnie duzo mozna mrozic.
>
>Chili con carne, cassoulet, wolowine po burgudzku, gulasz,
>paprykarz... lista jest dluuga.
>
>> Nie mrozilbym tylko salatek ;--).
>
>Chciales powiedziec "surowek" ;-)
Nie bede sie klocil ;--). Ty mieszkasz we Francji? - to moze powiesz
mi czy w Paryzu da sie zjesc, w zakresie ekonomicznym, niebeznadziejne
zarcie?
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|