Data: 2006-02-08 11:23:27
Temat: Re: Mrożone pieczywo do dalszej obróbki
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga 'Słowotok'" <k...@b...gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:dscjs4$6m7$1@inews.gazeta.pl...
>>>
>> Ja właśnie takie (chyba takie) jak kupiłaś wsadzam do zamrażalnika. W
>> razie potrzeby wyciągam i piekę.
> A tak, bo tam nawet na opakowaniu było napisane, że głęboko mrożone dłużej
> wytrzymuje. Wczoraj zużyłam 2 sztuki, rano jedną, reszta w zamrażarce.
> Chodziło mi o to, czy te sprzedawane już zamrożone czymś się różnią (np.
> czy jest to bardziej surowe ciasto od tego Lidlowego)
>
>
> --
> KingAM
A to z takimi od razu zamrożonymi to się nie spotkałam. Zapiekanki, pizze
tak, ale samo pieczywo nie.
Anet
|