Data: 2002-01-10 11:29:28
Temat: Re: Mule zapiekane
Od: AgataW <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pawel Madziar <p...@m...polbox.pl> wrote:
>AgataW <a...@g...com.pl> wrote:
>> "Paul" <p...@p...ch> wrote:
>> Ważna uwaga - najświeższe mule w Warszawie są w czwartki -
>> transport z Francji.
>> AgataW.
>
>Ale gdzie je mozna dostac?
.chwalili się tutaj, że podobno w Makro ( 14.coś za kilogram).
Nie wiadomo szczegółowiej w jakim mieście. Wiem, że
restauracje od czwartku zapraszają na świeże mule " do wyczerpania ..."
Jak już bardzo ktoś ma ochotę poszaleć to polecam obecnie
(sezon) garnuszek muli w warszawskim Szwejku - porcja 49 złotych.
Starcza na około 26 minut jedzenia ( sosu sporo tylko trzeba
prosić o dodatkowe pieczywo). Makłowicz z Bikontem zachwalali pewien
lokal w rejonach Dworca Centralnego - okolice hoteli Holiday
Inn ( a może nawet i w samym hotelu). Pisali, że to najlepsze
mule jakie jedli w całej Polsce... i warto z samego Krakowa tylko
na te mule przyjechać.
AgataW.
|